Palaa kohteeseen Hiihto

Kilpailutoiminta

Kilpailukausi starttaa marraskuussa hiihtoputkessa, hoidathan lisenssit/skipassit kuntoon hyvissä ajoin!

 

Lisenssit 2017-2018:

Hiihtoliiton lisenssi- ja kilpailukausi alkaa 1.10.2017, mutta päättyy poikkeuksellisesti jo 31.5.2018. Ensi kesästä alkaen siirrytään kilpailu- ja lisenssikauteen, jonka pituus on 1.6. – 31.5.

Kauden 2017–2018 lisenssit ja Skipassit tulevat myyntiin 20.9. ja ne lunastetaan uuden Suomisport-palvelun kautta osoitteessa www.suomisport.fi.

Normaalia lyhyemmän kauden johdosta lisenssivakuutusten hinnat ovat viime kautta edullisemmat. Uutuutena alkavalla kaudella on pohjoismaisten hiihtolajien ja ampumahiihdon yhteinen lisenssivakuutus. Uutta on myös, että 65-vuotiaille ja vanhemmille kilpailijoille riittää Skipassi kaikkeen kilpailutoimintaan.

Skipassi
12-vuotiaat ja nuoremmat sekä 65-vuotiaat ja vanhemmat saavat osallistua kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan Skipassilla.

Kilpailulisenssi
13–64 -vuotiaat kansalliseen ja sitä ylempään kilpailutoimintaan osallistuvat tarvitsevat kilpailulisenssin.

Try Out -lisenssi
Try Out -lisenssi on voimassa 7 vrk lunastushetkestä tai itse valitusta alkamispäivästä. Try Out -lisenssin voi lunastaa vakuutuksella tai ilman.

Lisätietoa lisensseistä ja Skipasseista sekä Suomisport-palvelusta löytyy täältä.

 

Ilmoittautuminen kilpailuihin:

Vankkalaisten ilmoittautumiset http://www.hiihtokalenteri.fi/ :stä löytyviin piirikunnallisiin ja siitä isompiin kisoihin hoitaa Esa Pirkola: esa.pirkola@gmail.com.

HUOMIO: Ilmoittautumiset hänelle ajoissa, viim. kolme päivää ennen kuin ilmoittautumisaika päättyy! Ilmoita myös maksajan sähköpostiosoite, sillä ilmoittamisen yhteydessä Kilmo-järjestelmästä tulee lasku suoraan maksajalle sähköpostiin.

 

 

 

Korvaukset maksuista:

Vankka korvaa kilpailumaksuista kokonaan: SM- (nuorilla Hopeasompa), pm-kilpailut sekä Vakka-hiihdot, viestit ja kilpailut, joissa kilpaillaan seurojen välisistä pisteistä.

Muista kilpailuista ja leirityksistä korvataan 50% (leirityksissä hintakatto/vuosi). Korvaukset maksetaan kauden lopussa kilpailulomaketta (Vankan etusivulla, vas. reunassa) ja kuitteja vastaan.

Kilpailukorvausten saamisen edellytyksenä on osallistuminen talkoo- ja varainkeruutyöhön sekä toimitsijatehtäviin mahdollisuuksien mukaan.
Lisätietoja Vankan kilpailutoiminnasta: kati.saarinen77@gmail.com /0407389938