Kuntoilu

Kiitokset kaikille Kalannin ympäripyöräily-tapahtumaan osallistuneille!!

N. 50 nimeä saimme osallistujalistaan 🙂

Toivomme saavamme palautetta tapahtumasta osoitteeseen: kati.saarinen77@gmail.com

 

KALANNIN YMPÄRIPYÖRÄILY 19.08.2018

Reitti on kaksiosainen. Keskipisteenä toimii Kalannin kotiseutumuseo, jossa on puffetti koko aukioloajan klo 12-16.  Voit tulla reitille mistä vain ja mennä vain toisen tai molemmat lenkit.

Eteläinen reitti; Kotiseutumuseo-Katantie-Lahdentie-Halikontie-Vehmaantie-Häähäntie-Lahdentie-Katantie- Museo (päällyste koko matkan) n. 27 km

Pohjoinen reitti: Kotiseutumuseo-Männäistentie-Sannaistentie-Ilmoinkuja-Hyynistentie-Elkkyistentie-Jokisivuntie-museo (hiekkatie-osuuksia) n. 23 km

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Toivomme saavamme tapahtumasta palautetta heti paikan päällä tai eri yhdistysten kautta. Jos tapahtumaa halutaan jatkaa tulevina vuosina,  teemana olisi ”Kalanti tutuksi”. Reitti vaihtelisi vuosittain eri paikkoihin.

Reittikartta (klikkaa suuremmaksi)

 

Patikointiretki Kalannissa 22.10.

Syksyisestä luonnosta päästiin nauttimaan Vankan ja Vakka-Rastin yhteistyössä järjestämällä patikointiretkellä. Reippailijoita kahden tunnin vaelluksella oli yhteensä 48.

Kiitokset kaikille mukana olleille!

 

 

Pyöräretki Kalannin Kaukjärvelle su 30.7.2017

Kesäpäivää vietettiin pyöräilyn ja uinnin merkeissä Kaukjärven uimarannalla. Kuntoilijoita kirjattiin yhteensä 44.

Kiitokset kaikille päivään osallistuneille!

 

 

 

 

Pyöräretki Sirppujoen riippusillalle 15.6.2016

Kaunis aurinkoinen kesäilta sai mukavasti väkeä liikkeelle Vankan pyöräilytapahtumaan. Yhteensä 67 kuntoilijaa saapui ihastelemaan riippusillan maisemia, nauttimaan puffetin antimista ja samalla tapaamaan muita reippailijoita. Kiitokset kaikille mukana olleille! Kuvia-sivuilta löytyy pari kesäistä kuvaa.

Kuntojaoston tulevia tapahtumia

Seuraa tiedotusta lähempänä tapahtumia kotisivuiltamme sekä Uudenkaupungin sanomien seurat toimivat ja tapahtumat palstoilta.